We helpen je graag

Praat over het probleem

Ben je niet tevreden over de zorg die je krijgt? Of ben je niet tevreden over het wonen of werken op de boerderij? Praat eerst over het probleem met je begeleider. Misschien kan je familie of vriend of vriendin je hierbij helpen.

Kom je er niet uit?

Kom je er niet uit met je begeleider? Dan kun je jouw probleem ook bespreken met een klachtenfunctionaris.

Hoe kan de klachtenfunctionaris jou helpen?

De klachtenfunctionaris luistert naar jouw klacht. Ze praat ook met de persoon over wie de klacht gaat. Ze probeert zo de klacht op te lossen.

Klachtenfunctionaris
Esseline McKenzie

Telefoon: 06 33 87 07 06
Mail: e.mckenzie@upcmail.nl
(Alleen voor cliƫnten van Hoeve Sprey)

Werkwijze

Je kunt de klachtenfunctionaris rechtstreeks bellen of mailen. De klachtenfunctionaris luistert naar jouw verhaal. De klachtenfunctionaris praat ook met de persoon over wie de klacht gaat. Zij probeert samen met jou de klacht op te lossen. De klachtenfunctionaris treedt op als bemiddelaar tussen jou en degene over wie de klacht gaat. De vertrouwenspersoon en onafhankelijke klachtenfunctionaris zijn er voor alle cliƫnten die wonen of werken op Hoeve Sprey.

Dit gebeurd er met je klachten

Binnen drie dagen na het ontvangen van de klacht neemt de onafhankelijke klachtenfunctionaris contact met je op. Ze krijgt dan graag nog een toelichting van jou op de klacht. De onafhankelijke klachtenfunctionaris gaat je klacht uitzoeken. Ze gaat in gesprek met jou en met degene van Hoeve Sprey over wie jouw klacht gaat. Samen denken jullie na over wat er met je klacht moet gebeuren.