Werken bij Hoevesprey

Vacatures

Zorg begeleider

Open sollicitatie

Wil je bij ons werken, maar zit er geen passende vacature voor jou bij? Stuur dan een open sollicitatie. Wij nemen uiteraard contact met je op.

Onze sollicitatie procedure

1

Schrijf een persoonlijke brief waarin je beschrijft wie je bent, wat je belangrijk vindt en waarom we jou moeten kiezen! Stuur deze samen met je CV naar onderstaand email adres.

2

Als wij net zo enthousiast worden als dat jij al bent dan plannen we een gesprek bij ons aan de keukentafel. We hebben goede koffie…

3

Als we bij stap drie komen dan plannen we een tweede gesprek om concrete afspraken te maken met elkaar en werk je een dag met ons mee.

4

Taart! Als we het met elkaar eens zijn dan tekenen we jouw contract.

Mail jouw brief en CV naar info@hoevesprey.nl. Wil je meer te weten komen over Hoeve Sprey? Bellen mag altijd, dus neem gerust contact met ons op.

Onze contactgegevens

Vrijwilliger worden

Vrijwilliger sport en spel

Wil jij een bijdrage leveren aan Hoeve Sprey en zoek jij een goede invulling van je vrije tijd? Neem eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden om bij ons vrijwilliger te worden!

Kom in contact

Het hart op de juiste plek

Wij zijn Bram en Anouk en wonen samen met onze drie kinderen ook op het terrein. We zijn dus dichtbij en zullen elkaar vaak zien. Wij willen graag op een goede en deskundige manier zorgen voor de bewoners maar ook voor onze medewerkers. Jij bent goud waard en we zorgen dus ook goed voor jou! Wij werken op basis van christelijke normen en waarden. Jij ook? Schrijf er iets over in je brief.

Gwoon Gezellig

Ken jij Gwoon Gezellig al? Dit is een nieuw initiatief dat door ons is opgezet voor iedereen en vooral voor mensen met een beperking. Het doel is om een bijdrage te leveren in het voorkomen van eenzaamheid en het vergroten van het netwerk. Er worden tien avonden per jaar georganiseerd bij Hotel Bakker in Vorden. De belangstelling vanuit de hele regio is groot en iedere avond zit de zaal gezellig vol. We zoeken iemand die het leuk vindt om als onderdeel van Hoeve Sprey dit initiatief te coördineren. Kijk op de website www.gwoongezellig.nl of op facebook voor meer informatie.

Werknemer aan het woord

Vanaf de start ben ik werkzaam bij Hoeve Sprey. Ik heb in 1.5 jaar tijd een band opgebouwd met de bewoners en samen met mijn collega's heb ik een huiselijke sfeer gecreëerd. Het is een kleinschalige woongroep, waarbij ik tijdens de dienst, samen met de 8 bewoners een huishouden draai. Gedurende de dag begeleid ik de bewoners in hun dagelijkse leven. Onder andere in doen van het huishouden, maar ook in het uitbreiden van zelfstandigheid. Iedereen heeft zijn eigen niveau, waardoor ik veel aan het schakelen ben om de juiste begeleiding te bieden, passend bij de persoon.

Als persoonlijk begeleider ben ik nog wat meer betrokken bij vier bewoners en heb ik nauw contact met het netwerk. Samen met de bewoner, het netwerk en mijn collega's bedenk ik passende doelen om aan te werken. Ik werk deze vervolgens uit in het systeem waarmee wij werken. Geen enkele dag op Hoeve Sprey is voor mij hetzelfde, dit zorgt voor afwisseling en uitdaging. Het werken bij Hoeve Sprey vind ik dankbaar, omdat de bewoners het waarderen dat ik er voor hun ben en ik ze zie groeien in hun ontwikkeling.

We hebben een klein team en werken voornamelijk alleen. Ik vind het daardoor belangrijk dat er open gecommuniceerd wordt met elkaar. Tijdens de vergaderingen zijn we met het team compleet. Afgelopen jaar heb ik samen met een collega een opleiding gevolgt. In overleg met Bram en Anouk is hierin ruimte voor eigen ideeën en wensen.

Dit zeggen anderen

Fijne, kleinschalige werkplek. Heel mooi gelegen op een fraai landgoed. Iedereen geeft oog voor elkaar. Er wordt gekeken en gehandeld vanuit het proberen en doen. Kijken wat kan en samen ontdekken hoe het anders kan of moet.

De warme, huiselijke sfeer op de Hoeve is kenmerkend. Er is een grote mate van betrokkenheid , de geboden zorg is zeer professioneel en er wordt gedacht vanuit mogelijkheden van de bewoner. Er is veel persoonlijke aandacht, er wordt gelet op goede voeding, dag besteding en vrije tijds besteding van de bewoner. Daarnaast worden er regelmatig individuele gesprekjes gevoerd met de bewoner zodat hun wensen en verlangens kenbaar worden en waar mogelijk uitgevoerd. Er wordt gelet op het behoud van de vaardigheden van de bewoner en waar mogelijk worden deze vergroot/ uitgebreid. Daarbij staat de Hoeve op een fantastische, bosrijke en rustige plek. En toch is het dorp slechts op 3 km afstand. Ook wordt gelet op het sociale netwerk van de bewoners en wordt het aansluiten bij een (sport)club of vereniging gestimuleerd.